Výstava MŮJ SVĚT se vydává na pouť městy České republiky

20.04.2017 - Vítězné snímky 9. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT, kterou pořádá Charita Opava pro zaměstnance, dobrovolníky i klienty Charity celé České republiky, se vydávají na pouť českými městy. Termíny na uspořádání putovní výstavy fotosoutěže, která probíhá pod patronací fotografa Jindřicha Štreita, jsou již téměř rozebrány, zájemci ale mají ještě možnost přihlásit se na srpen a prosinec.

Vítězné snímky 9. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT, kterou pořádá Charita Opava pro zaměstnance, dobrovolníky i klienty Charity celé České republiky, se vydávají na pouť českými městy. Termíny na uspořádání putovní výstavy fotosoutěže, která probíhá pod patronací fotografa Jindřicha Štreita, jsou již téměř rozebrány, zájemci ale mají ještě možnost přihlásit se na prosinec.

V květnu bude výstavu hostit Charitní dům sv. Alžběty v Mariánských Horách, v červnu pak Charita Krnov. V červenci budou moci čtyřicítku nejlepších fotografií tohoto ročníku soutěže shlédnout lidé v komunitním centru pro seniory Gabriel v Ostravě-Zábřehu a v srpnu v Charitním domě sv. Václava v Heřmanovicích.  V září výstavu uspořádá Charita Brno a v říjnu Charita Žďár nad Sázavou. Listopad je již vyhrazen pro Hospic sv. Lukáše v Ostravě-Výškovicích.

Na půdě ale nekončí ani snímky z předchozích ročníků. V současné době například ozvláštňují prostory Charity Třebíč, která si již také s předstihem vyžádala na leden roku 2018 fotografie z letošního ročníku, starší snímky také od května vystavuje CARITAS-Vyšší odborná škola sociální v Olomouci.

Pokud byste měli zájem výstavu uspořádat ve volném prosincovém termínu také ve vašem městě, pište na mail mludek@charitaopava.cz, rádi vám ji bezplatně zapůjčíme.

Fotosoutěž MŮJ SVĚT pořádá Charita Opava společně s firmou ASEKOL, neziskově hospodařící akciovou společností, která v zastoupení výrobců a dovozců elektrozařízení organizuje celostátní systém zpětného odběru elektrozařízení, tj. sběr, dopravu a recyklaci elektrozařízení včetně financování celého systému.