Výstava MŮJ SVĚT je volná na říjen a listopad, půjčíme Vám ji zdarma!

10.05.2021 - Posledního dubna skončila výstava vítězných snímků 13. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT, která se z plánovaných prostor Historické výstavní budovy Slezského zemského muzea z důvodu koronakrize přesunula na Horní náměstí v Opavě. Výstava se následně představí na jiných místech České republiky. V říjnu a listopadu je zatím k dispozici i dalším zájemcům

Výstava třiceti oceněných snímků, v nichž je také zachycen poslední těžký rok očima zaměstnanců, dobrovolníků a klientů Charit z celé republiky, se na červenec a srpen přesune na zámek v Raduni a následně bude k vidění v září v Českých Budějovicích a v prosinci v Knihovně Matěje Josefa Sychry ve Žďáře nad Sázavou. V jednání je stále výstava v Polsku, v tuto chvíli ji ale neumožňují epidemiologické předpisy.

Dva měsíce roku 2021 jsou ale stále volné. Pokud byste měli zájem výstavu v říjnu či listopadu uspořádat také ve Vašem městě, pište na mail mludek@centrum.cz, rádi vám ji bezplatně zapůjčíme. Přeprava fotografií na lehkém pěnovém materiálu i instalace výstavy jsou velmi jednoduché.

Děkujeme partnerům