Výstava MŮJ SVĚT je k vidění i o prázdninách

14.07.2017 - Vítězné snímky 9. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT, kterou pořádá Charita Opava pro zaměstnance, dobrovolníky i klienty Charity celé České republiky, jsou na různých místech k vidění také přes prázdniny.

Vítězné snímky 9. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT, kterou pořádá Charita Opava pro zaměstnance, dobrovolníky i klienty Charity celé České republiky, jsou na různých místech k vidění také přes prázdniny.

Zatímco celý červen byly fotografie vystaveny v Charitním domě Salvator v Krnově - domově pro osoby se specifickými potřebami, o prázdninách se přesunuly do Ostravy. Nejprve výstavu hostí v komunitním centru pro seniory Gabriel v Ostravě-Zábřehu a pak v Domově pokojného stáří sv. Václava v Ostravě. V září pak výstavu uspořádá Charita Brno a v říjnu Charita Žďár nad Sázavou.

Termíny na uspořádání putovní výstavy fotosoutěže, která probíhá pod patronací fotografa Jindřicha Štreita, jsou již téměř rozebrány, zájemci ale mají ještě možnost přihlásit se už jen na prosinec na mail mludek@charitaopava.

Děkujeme partnerům