Vyšla kniha "Osudy těžké jako kameny"

06.06.2012 - Právě vyšla kniha "Osudy těžké jako kameny", kterou se studenty CARITAS - Vyšší odborné školy sociální v Olomouci sepsal předseda Rady Charity Opava Ivo Mludek...
V Karmelitánském nakladatelství právě vyšla kniha nazvaná „Osudy těžké jako kameny“. Knihu sepsal se studenty CARITAS – Vyšší odborné školy sociální Olomouc pedagog této školy a v současnosti také mediální poradce a předseda Rady Charity Opava Ivo Mludek.
 
Sociální, charitativní a humanitární práce vyžaduje velkou přípravu, a proto studenti zmíněné školy sbírají zkušenosti ve více než čtyřiceti zemích světa. Před sedmi lety vznikl v rámci volitelného předmětu Public relations pod vedením Ivo Mludka nápad, aby každý student sepsal příběh jednoho člověka, s nímž se na své praxi v zahraničí setkal.
 
Tak v roce 2007 spatřila světlo světa kniha „Socha příběhů a její kameny“, na níž nyní navazuje kniha „Osudy těžké jako kameny“. Již dnes si ji můžete zakoupit v online prodejně Karmelitánského knihkupectví: http://www.ikarmel.cz/kniha/Osudy-tezke-jako-kameny_101678.html.

Děkujeme partnerům