Výrobky z dílen ve Vlaštovičkách se v Parlamentu líbily

20.12.2019 - Své výrobky představila 18. a 19. prosince v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR v Praze Chráněná dílna Vlaštovičky. Úspěšný vánoční prodej s tržbou téměř padesát tisíc korun probíhal v krásném vnitřním atriu Parlamentu na pozvání poslankyně Ivany Nevludové.

K vidění a koupi byla užitková i dekorační keramika, šité výrobky, polštářky, zástěry, ubrusy i hračky. O výstavu výrobků zdravotně handicapovaných byl mimořádně velký zájem a dárky pod stromeček nakupovali nejen poslankyně a poslanci, ale i zaměstnanci Kanceláře Poslanecké sněmovny.

O všechny se s radostí postaraly Marie Bennková, Ivona Piskláková a Zuzana Pavelková. „Chráněná dílna Vlaštovičky vytvořila ve sněmovně krásnou vánoční náladu a obdařila nakupující kouzlem radosti z toho, že mohou obdarovat druhé,“ říká poslankyně Ivana Nevludová, pod jejíž záštitou se prodejní výstava konala.

„Byli jsme překvapeni, jak nadšeně nás tady přijali. Naše zboží mělo velký úspěch a všichni nakupující se shodli, že tak pěkné výrobky zde ještě neměli,“ říká spokojeně vedoucí dílen Marie Bennková. I proto dostaly Chráněné dílny Vlaštovičky již nyní pozvání na velikonoční i vánoční prodej v roce 2020. Děkujeme za pozvání!

Děkujeme partnerům