Vyhlašujeme soutěž o nejlepší tříkrálové foto, partnerem je REGION OPAVSKO!

27.12.2022 - Koledníci, pozor! Soutěž o nejlepší foto z koledování v Tříkrálové sbírce je zpět! Dlouhé dva roky nemohla proběhnout z důvodu protiepidemických opatření, která ztížila nebo zcela znemožnila koledování. V lednu 2023 to už bude naštěstí jiné. Charita Opava znovu vyhlašuje tuto oblíbenou soutěž o zajímavé ceny, nad kterou opět přebral patronát týdeník REGION OPAVSKO.

A jak se můžete soutěže zúčastnit? Koledníci Tříkrálové sbírky musí pořídit foto své kolednické skupinky a snímek odeslat do 20. ledna 2023 na e-mail trikralovka-selfie@charitaopava.cz. Komise, ve které zasedne také redaktorka REGIONU OPAVSKO Tereza Pustková, bude hodnotit jak originalitu fotografie i kostýmů, tak celkový dojem. Na vítěze čekají hodnotné knižní poukázky a ty nejlepší snímky budou posléze zveřejněny v týdeníku REGION OPAVSKO.

Kromě toho budou všechny fotografie vystaveny na webu Charity Opava a promítány budou rovněž 7. února v kině Mír během slavnostního vyhlášení výsledků Tříkrálové sbírky 2023. Jako odměna koledníkům se zde bude také promítat oceňovaný japonský animovaný film.

Děkujeme partnerům