Vrcholí přípravy na Tříkrálovou sbírku

21.12.2006 - Blíží se termín Tříkrálové sbírky. Skupinky tří králů vyjdou koledovat v termínu 4. – 14. ledna 2007. Tři králové přinesou do domácností požehnání a přání pokoje a dobra.
Blíží se termín Tříkrálové sbírky. Skupinky tří králů vyjdou koledovat v termínu 4. – 14. ledna 2007. Tři králové přinesou do domácností požehnání a přání pokoje a dobra. Pro starší lidi, kteří žijí ve svých domácnostech osamoceni, to bývá mnohdy jediná návštěva během vánoční doby, která jim přijde popřát štěstí do nového roku.

Každá skupinka bude v doprovodu osoby, která bude mít u sebe kartičku s plnou mocí. Prosíme, abyste koledníčky a jejich požehnání přijali s otevřeným srdcem.

Doprovodné akce Tříkrálové sbírky 2007:
  • požehnání koledníčků 4. ledna v konkatedrále nanebevzetí P. M. v Opavě ve 14,30 (v posledním čísle SEM-TAMu jsme uvedli chybný časový údaj, omlouváme se), poté filmové představení v kině Mír (Jak se krotí krokodýli)
  • soutěž o nejkrásnější tříkrálovou korunku 4. ledna v Klubu sv. Anežky na Masarykové ul. 39 v Opavě v době 8,30 – 13,00
  • soutěž o největší obnos v pokladničce – 1. cena koloběžka (pro každého člena skupinky)
  • soutěž o nejkrásnější tříkrálový kostým – uzávěrka 31. ledna – 1. cena – dárková poukázka v hodnotě 1000 Kč (pro každého člena skupinky)
  • ples Charity Opava 3. února 2007 v KD Stěbořice
  • bruslení na zimním stadionu v Opavě
Všichni, kteří mají ještě zájem v letošním roce koledovat, se mohou přihlásit u Márie Durkáčové nebo u Ludmily Vicherkové na ul. Přemyslovců 26 v Opavě – Jaktaři nebo na tel. 604 175 518. Děkujeme!

Děkujeme partnerům