Volný byt v Domě sv. Cyrila a Metoděje

23.04.2012 - Nabízíme ubytování v chráněném bydlení v Domě sv. Cyrila a Metoděje ve Vlaštovičkách. Určeno pro nevidomé, osoby s těžkým zrakovým postižením a lehkým mentálním postižením...
 
V Domě sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách se uvolnil byt chráněného bydlení (garsoniéra + sprcha a toaleta, vybavená společná kuchyňka mimo byt). Ubytování je určeno pro osobu nevidomou, či s těžkým zrakovým postižením, případně samostatnou osobu s lehčím mentálním postižením.
 
Dům sv. Cyrila a Metoděje stojí v příjemném venkovském prostředí ve Vlaštovičkách, je vzdálen cca 4 km od Opavy, dojezd městskou hromadnou dopravou, velká zahrada, vnitřní bazén, kaple, možnost bydlení s vlastním vodícím psem.
 
Dům sv. Cyrila a Metoděje dále nabízí sociální rehabilitaci (výuka Braillova písma, prostorová orientace, doprovody, vzdělávací a aktivizační programy), dále volnočasové aktivity a především život v komunitě lidí se stejným či podobným postižením.
 
Více informací poskytne vedoucí Domu sv. Cyrila a Metoděje Romana Krejčí na tel. čísle: 731 625 780, nebo na e-mailové adrese: krejci@charitaopava.cz.
 

Děkujeme partnerům