Vlaštovičská dílná se úspěšně prezentovala v Praze

27.03.2008 - Chráněná dílna Vlaštovičky se snaží své výrobky propagovat nejen na prodejních akcích, které se odehrávají v Opavě a blízkém okolí, ale i na vzdálenějších místech České republiky. Naposledy se tak stalo 19. března, kdy se vlaštovičská dílna zúčastnila tradičních velikonočních trhů Nadace O2 v Praze.
Chráněná dílna Vlaštovičky se snaží své výrobky propagovat nejen na prodejních akcích, které se odehrávají v Opavě a blízkém okolí, ale i na vzdálenějších místech České republiky. Naposledy se tak stalo 19. března, kdy se vlaštovičská dílna zúčastnila tradičních velikonočních trhů Nadace O2 v Praze.

Zde se v konkurenci bezmála dalších dvaceti chráněných dílen prezentovala svými tradičními výrobky, jako je keramika, tkané koberečky, prostírání, polštářky a rovněž drobná bižuterie. Nutno říci, že se mezi ostatními stánky Chráněná dílna Vlaštovičky neztratila a o její zboží byl z řad návštěvníku zájem.

Kromě prodeje na velikonočních trzích využili zaměstnanci dílny návštěvy hlavního města také k několika schůzkám se svými potencionálními ekonomickými partnery.

Pokud by měl kdokoliv zájem si vystavované výrobky prohlédnout, popř. zakoupit, může kterýkoliv pracovní den navštívit chráněnou dílnu ve Vlaštovičkách, M. Dolanské 19, nebo přímo využít našeho internetového obchodu www.shopy.cz/charita.
Tato akce je spolufinancována Evropskou unií, MMR a Moravskoslezským krajem.

Děkujeme partnerům