Vlaštovičky v TV NOE

13.05.2014 - Domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené bude věnován pořad TV NOE „Charita ve středu“, který se bude živě vysílat 28. května od 18 do 19 hodin. Hostem pořadu , který se bude zaobírat problematikou nevidomých a zrakově postižených, bude mimo jiné vedoucí Vlaštoviček Petra Hrbáčová.

Domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené bude věnován pořad TV NOE „Charita ve středu“, který se bude živě vysílat 28. května od 18 do 19 hodin. Hostem pořadu, který se bude zaobírat problematikou nevidomých a zrakově postižených, bude mimo jiné vedoucí Vlaštoviček Petra Hrbáčová.

Živá debata bude ovšem prokládána záběry a rozhovory z Vlaštoviček, které štáb TV NOE natočil v předstihu již v pondělí 12. května. Kontaktní pořad ale nabídne možnost pokládat otázky také divákům, kteří budou moci během vysílání volat, posílat SMS či psát dotazy mailem. Pro přímé položení otázky bude sloužit tel. 595 177 377, pro zasílání otázek esemeskou bude určeno číslo 775 177 377 a adresa pro e-mailové dotazy je vysilani@tvnoe.cz.

Děkujeme partnerům