Vítězové 13. ročníku fotosoutěže budou známi v úterý 16. února!

09.02.2021 - Přes 200 fotografií poslali zaměstnanci, dobrovolníci a klienti Charit z celé České republiky do 13. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT. V úterý 16. ledna je bude hodnotit odborná komise v čele s patronem soutěže Jindřichem Štreitem. Letos sice budeme muset oželet tradiční vernisáž, původně plánovanou na 2. března ve výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě, fotografie se ale nakonec k lidem dostanou. Oceněné snímky totiž Charita Opava spolu se Slezským zemským muzeem premiérově představí na venkovní výstavě na Horním náměstí v Opavě.

Až do poslední chvíle před uzávěrkou nebylo jisté, s jakým zájmem se letos fotosoutěž setká, lidé Charity přece jen mají už téměř rok úplně jiné starosti. Účast byla nakonec trochu menší, než v roce 2020, kdy autoři do soutěže poslali 247 fotografií, ale překonala rok 2019, kdy komise vybírala ze 170 snímků.

Vítěze 13. ročníku představíme na stránkách Charity Opava odpoledne po zasedání komise. Tak přejeme hodně štěstí!