Vítěz soutěže je již znám

12.01.2006 - Jednou z akcí, pořádaných v rámci Tříkrálové sbírky, byla také soutěž „O nejkrásnější tříkrálovou korunku“. Akce proběhla 6. ledna v Klubu sv. Anežky v Opavě. Soutěže se zúčastnilo více než 70 dětí. Korunku si přišly vyrobit děti z MŠ Otická, MŠ Riegrová, MŠ Jateční, MŠ Mnišská a ze ZŠ B. Němcové. Další děti se do soutěže zapojily v doprovodu svých rodičů.
Jednou z akcí, pořádaných v rámci Tříkrálové sbírky, byla také soutěž „O nejkrásnější tříkrálovou korunku“. Akce proběhla 6. ledna v Klubu sv. Anežky v Opavě. Soutěže se zúčastnilo více než 70 dětí. Korunku si přišly vyrobit děti z MŠ Otická, MŠ Riegrová, MŠ Jateční, MŠ Mnišská a ze ZŠ B. Němcové. Další děti se do soutěže zapojily v doprovodu svých rodičů.

Hodnocení bylo velice těžké, neboť každá korunka byla originální. Děti pracovaly velice hezky a pečlivě. Vítězkou se nakonec stala předškolačka z MŠ Mnišská Viktorie Slaninová. Viktorka získá barevnou hračku, kterou vyrobili zaměstnanci Charity Opava v Chráněných dílnách sv. Josefa.

Děti při soutěži malovaly pastelkami, barvičkami, používaly krepové papíry a další ozdoby. Veškeré kancelářské a školní potřeby nám pro tuto akci věnovala firma KODEX a.s. z Opavy.

Soutěž se v letošním roce těšila velkému zájmu, proto se pro příští rok těšíme na další kolo.

Děkujeme partnerům