Vítěz fotografické soutěže Můj svět je z Opavy

30.10.2008 - Charita Opava vyhlásila v červnu druhý ročník fotografické soutěže Můj svět. Do soutěže se mohli zapojit zaměstnanci a dobrovolníci všech charit v České republice. Dne 29. října zasedla odborná porota v čele s Jindřichem Štreitem a Jiřím Siostrzonkem, aby vybrala vítězné snímky.
Charita Opava vyhlásila v červnu druhý ročník fotografické soutěže Můj svět. Do soutěže se mohli zapojit zaměstnanci a dobrovolníci všech charit v České republice. Dne 29. října zasedla odborná porota v čele s Jindřichem Štreitem a Jiřím Siostrzonkem, aby vybrala vítězné snímky.

Do letošního ročníku soutěže zaslali účastníci celkem 132 snímků. Z těchto porotci vybrali 6 oceněných a dalších 11, které budou umístěny na putovní výstavě. Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen proběhne v pátek 14. listopadu v 15 hodin na vernisáži výstavy v Charitě Opava. O vernisáži a putovní výstavě budeme dále informovat na našich webových stránkách.

Výsledkem nelehké práce poroty jsou tato umístění.
1. místo – Štefan Gúber, Charita Opava
2. místo – Robert Mečkovský, Oblastní charita Brno
3. místo - Pavel Zuchnický, Charita Ostrava

Čestné uznání – Jindra Homolová, Charita Svitavy
Čestné uznání – Barbora Karásková, Charita Opava
Čestné uznání – Miloš Kolman, Charita Plzeň

Blahopřání patří jmenovaným účastníkům, kteří se umístili na vítězných stupních a poděkování všem, kteří do soutěže přispěli svými snímky.

Všechny soutěžní fotografie najdete zde v pondělí 3. 11. 2008.

Děkujeme partnerům