Vernisáž fotosoutěže proběhla za účasti vítězů

10.12.2007 - Vernisáž fotografické soutěže Můj svět proběhla v pátek 7. prosince v prostorách Charity Opava. V uvolněné atmosféře si mohli návštěvníci prohlédnout nejen vystavené fotografie, ale na obrazovce probíhal nekonečný pás se všemi zúčastněnými fotografiemi.
Vernisáž fotografické soutěže Můj svět proběhla v pátek 7. prosince v prostorách Charity Opava. V uvolněné atmosféře si mohli návštěvníci prohlédnout nejen vystavené fotografie, ale na obrazovce probíhal nekonečný pás se všemi zúčastněnými fotografiemi.

„Jsem velice potěšen a překvapen zájmem o fotografickou soutěž, ale i kvalitou snímků. Odborná porota měla velice těžkou práci, při vyhodnocování a tady můžete vidět výsledky,“ řekl úvodem Jan Hanuš, ředitel opavské charity.

„Velmi si vážíme všech, kteří přijeli na vernisáž výstavy a zvláště rádi vítáme mezi sebou autory oceněných snímků,“ vítala účastníky výstavy Ludmila Vicherková, organizátorka soutěže.

Součástí vernisáže bylo i předávání cen, pro čestné uznání si nemohla přijet Ing. Ivona Zelinková, za kterou ocenění převzal její kolega Dalibor Kraut z Charity Ostrava. Třetí cenu převzal Antonín Adamec z Charity Vsetín, druhou cenu převzal Mgr. Robert Mečkovský z Charity Brno a pro první cenu si z Farní charity Litomyšl přijela Bc. Markéta Kovářová.

Přítomen byl také jeden z porotců Bc. Štefan Gúber, který ochotně všem podal odborný výklad ke každé fotografií. Každý soutěžící si tak mohl vyslechnout klady a zápory svého snímku a získat neocenitelné zkušenosti pro příští ročník.

Výstava je instalována v opavském hypermarketu Tesco do 31. prosince. Poté bude putovní výstava přemístěna do jiného města.

Děkujeme partnerům