Velikonoční atmosféru navodí výrobky z charitních dílen

10.04.2019 - Také letos si můžete vyzdobit domácnosti originálními a vkusnými velikonočními dekoracemi a výrobky z Charity Opava. Na řadě míst je nabízejí Chráněné dílny sv. Josefa, Chráněná dílna Vlaštovičky a také sociálně-terapeutická dílna Radost.

Za sebou jíž dílny mají úspěšné prodeje například v prostorách krajského úřadu Moravskoslezského kraje, velikonočních trzích na zámku v Kravařích nebo ve firmě Mondeléz. Ve středu 17. dubna je ještě čeká prodej v ostravském sídle společnosti 02. Samostatně se pak budou od čtvrtku 11. dubna prezentovat Chráněné dílny Vlaštovičky na velikonočních trzích Magistrátu města Prahy a Chráněné dílny sv. Josefa v pondělí 15. dubna v Ostravě ve firmě ČEZ. Radost své dekorační výrobky nabízí například ve Wellness centru v Jaktaři. Vkusné dílenské velikonoční výrobky pak také od 15. do 18. dubna ozdobí trhy na Dolním náměstí v Opavě.

Kromě těchto výjimečných velikonočních akcí najdete již tradičně velikonoční a jarní sortiment také v prodejnách v prostorách ředitelství Charity Opava v Jaktaři, jaktařském obchodním centru Tempo či obchůdcích v Obchodní centru Breda a naproti kinu Mír.

 

Děkujeme partnerům