Ve spolupráci s Tescem chystáme předvánoční sbírkovou akci pro děti ze stacionáře Mraveneček

11.10.2004 - Společnost Tesco, která otevřela v Opavě před nedávnem nový hypermarket, pořádá po celé republice předvánoční sbírkovou akci s názvem Pomáhejte s námi, pomáháme dětem, kdy podporuje vybraná nezisková zařízení v České republice a právě Stacionář Mraveneček pro děti s kombinovanými vadami Charity Opava byl vybrán jako partner této vánoční charitativní sbírky.

V minulém roce se díky skvělé práci dobrovolníků podařilo během tří adventních víkendů ve dvaceti obchodech Tesco vysbírat celkem 1 553 313,70 Kč. Celá tato částka byla darována jednotlivým partnerským organizacím, které se na sbírce podílely. Během tří předvánočních víkendů se budou sady pohlednic s vánočními motivy prodávat ve všech obchodech Tesco v České republice. O akci se budou zákazníci hypermarketů dozvídat prostřednictvím rádia, které vysílá ve všech obchodech. Prodej pohlednic budou zajišťovat dobrovolníci, kteří na sobě budou mít vestičky s logem projektu. Výtěžek z prodeje spolu s dobrovolnými finančními dary budou přijímat do svěřených pokladniček. Předvánoční sbírka bude probíhat letos poprvé také v Opavě a finanční výtěžek prodeje získají handicapované děti z našeho stacionáře.

Prodej charitativních předmětů bude v letošním roce probíhat v těchto termínech a časech:
  • 25. - 28. listopadu 2004
  • 2. - 5. prosince 2004
  • 9. - 12. prosince 2004
  • čtvrtek 15.00 - 20.00
  • pátek 15.00 - 20.00
  • sobota 10.00 - 15.00 a 15.00 - 20.00
  • neděle 10.00 - 15.00 a 15.00 - 20.00
Pokud se rozhodnete zapojit se do dobrovolné pomoci, podpoříte handicapované děti a získáte hřejivý pocit, který s sebou přináší dobrovolná pomoc potřebným lidem, a také zajímavé motivační bonusy.

V případě zájmu prosím kontaktujte koordinátorku sbírkové akce Mgr. Janu Montágovou, 553 612 788 nebo vedoucího Stacionáře Mraveneček pro děti s kombinovanými vadami Hynka Závorku, DiS, 553 616 648.