Vánoční obchůdek Radosti nabídne originální dárky (+ repo Český rozhlas Ostrava)

15.11.2023 - Oblíbený vánoční obchůdek otevře v pondělí 20. listopadu sociálně terapeutická dílna Radost. Originální vánoční dekorace, které vyrábějí klienti tohoto střediska Charity Opava, budou ke koupi v charitním areálu na ulici Přemyslovců 26 v Jaktaři až do čtvrtku 14. prosince. Čtyřikrát bude v tomto termínu zároveň otevřena cvičná kavárna nabízející posezení s pohoštěním.

Obchůdek bude otevřen každý pracovní den od 8.30 do 14:30 hodin. Aby ho ale mohli navštívit i ti, kterým dopolední a brzké odpolední otevírací hodiny nevyhovují, budou zde mít celkem čtyřikrát otevřeno i odpoledne od 14 do 17.30 hodin. Bude to konkrétně ve středu 22. a ve středu 29. listopadu, ve čtvrtek 7. prosince a naposledy ve středu 13. prosince. Po všechny čtyři odpoledne budou moci návštěvníci navštívit také zdejší cvičnou kavárnou a nechat si klienty uprostřed vánoční atmosféry naservírovat skvělou kávu a sladké dobroty.

„Přijďte si vybrat dáreček nebo vánoční dekoraci, která udělá radost,“ zve vedoucí Radosti Lucie Švejdíková. A zároveň upozorňuje, že návštěva vánočního obchůdku může být vítaným zpestřením adventního času i pro školy nebo školky. „Pokud nás ovšem chcete navštívit s větší skupinou, prosíme o objednání předem na telefonním čísle 734 435 133, ať máme čas se na Vás připravit,“ dodává k pozvánce Lucie Švejdíková.

Reportáž o Vánočním obchůdku Radosti natočil pro Český rozhlas Ostrava reportér Martin Knitl. Pustit si ji můžete ze souboru v příloze:

Soubory ke stažení

Reportáž ČR Ostrava - Vánoční obchůdek v radosti listopad23.mp3 Reportáž ČR Ostrava - Vánoční obchůdek v radosti listopad23.mp3 2074 kB