Vaneska poskytla historicky první rozhovor

30.03.2006 - Dne 29. března 2006 navštívily děti a pracovníci Denního stacionáře pro děti s kombinovanými vadami Mraveneček velikonoční výstavku „Velikonoční tradice a vítání jara“, která se uskutečnila v Mateřské školce na Mnišské ulici. Tato tradiční výstavka měla u dětí úspěch.
Dne 29. března 2006 navštívily děti a pracovníci Denního stacionáře pro děti s kombinovanými vadami Mraveneček velikonoční výstavku „Velikonoční tradice a vítání jara“, která se uskutečnila v Mateřské školce na Mnišské ulici. Tato tradiční výstavka měla u dětí úspěch.

Pracovníci opět získali několik dobrých nápadů pro výtvarnou práci s dětmi či pro zkrášlení svých domovů o Velikonocích.

Ve stacionáři mimo jiné pracujeme metodou usnadňované komunikace (pozn. článek ze dne 14.2.). Tento způsob dorozumívání nám umožnil zeptat se jinak nemluvící Vanesky (6 let) na 3 otázečky.
Je to její první rozhovor pro média!!!

Líbila se ti velikonoční výstavka?

Ano.


Líbil se ti více Ježíšek s miminkem nebo háčkované slepičky nebo pověšená vajíčka?

Líbily se mi vajíčka.


„K dárku, který Vaneska a ostatní děti dostaly se nechtěla vyjádřit – pouze krčila rameny“, prohlásila kolegyně Eva Dubová, která se usnadňované komunikaci ve stacionáři věnuje.

Nezbývá, než také vás pozvat na tuto krásnou výstavku, která se koná ještě do této neděle 2. dubna. A vy, kteří to již nestihnete, si rezervujte místo před příštími Velikonocemi.
Hynek Závorka, stacionář Mraveneček

Děkujeme partnerům