V sobotu je Vám opět k dispozici technik v Opravárně

03.06.2022 - Od loňského listopadu je každou první sobotu v měsíci otevřená takzvaná „Opravárna“, ve které Vám technik zdarma diagnostikuje pokažené elektro a v případě menších závad ho rovnou opraví, větší opravy pak nacení, abyste se mohli rozhodnout, zda se Vám vyplatí. Nejinak tomu bude v sobotu 4. června, kdy bude od 9 do 17 hodin technik opět k dispozici v zelené kontejnerové sestavě před areálem Chráněných dílen Charity Opava na ulici Přemyslovců č. 37 na konci Jaktaře.

Připomínáme, že technik opraví nejen menší elektrospotřebiče, jako jsou varné konvice, žehličky, fény, televize nebo mikrovlnky, ale také pračky, lednice či myčky. Tyto opravy budou zpoplatněny a dodány v dohodnutých termínech. Na podrobnostech je možno se dopředu domluvit s technikem Opravárny panem Wallinem na tel. čísle 799 510 480. Řešit ale nemůže opravy mobilních telefonů ani tabletů. V příloze také najdete seznam oprav, které jsou práváděny zdarma, a které jsou zpoplatněny, například cenou za náhradní díly. 

Během celé doby bude rovněž otevřen přilehlý prodejní sklad Chráněných dílen Charity Opava, v němž najdete mnoho krásných dárkových výrobků. Opravárna je společným projektem společnosti ASEKOL, Charity Opava a Moravskoslezského kraje.

Soubory ke stažení

Přehled_plateb za opravy v OPRAVÁRNĚ.pdf Přehled_plateb za opravy v OPRAVÁRNĚ.pdf 400 kB

Děkujeme partnerům