V sobotu 1. dubna opět otevře Opravárna

29.03.2023 - Letos už počtvrté bude v sobotu 1. dubna v zelené kontejnerové sestavě před areálem Chráněných dílen Charity Opava na ulici Přemyslovců č. 37 na konci Jaktaře (pozor, nejedná se o areál ředitelství!) otevřena takzvaná Opravárna.

Zde je k dispozici vždy první sobotu v měsíci technik, který zájemcům zdarma prohlédne pokažené elektro a pokud se bude jednat o menší nenáročnou opravu,  rovnou ho zdarma opraví. U složitějších oprav provede jejich nacenění a zákazník se pak sám rozhodne, zda se mu oprava vyplatí.

V sobotu 2. dubna od 9 do 17 hodin mohou zájemci přinášet lehkou bílou techniku, černou techniku jako televize, mobily, počítače notebooky a různé audio či video přehrávače. S technikem je také možno případné opravy konzultovat dopředu na tel. čísle 734 130 467. Opravárna je společným projektem společnosti ASEKOL, Charity Opava a Moravskoslezského kraje.

Zároveň bude v sobotu po celou dobu otevřen také prodejní sklad v přiléhajícím kontejneru, kde najdete velké množství různého keramického či šitého zboží, aktuálně také s velikonoční trématikou.

Děkujeme partnerům