V Psychiatrické nemocnici tentokrát na téma rodinného práva

07.07.2017 - Rodinné právo bude téma další přednášky z cyklu „Radíme se s Charitou“, který pořádá pro klienty Psychiatrické nemocnice v Opavě Občanská poradna Charity Opava. Uskuteční se v areálu Psychiatrické nemocnice v Opavě ve čtvrtek 13. července ve 13 hodin.

Na programu tohoto setkání vzdělávacího cyklu, který běží od počátku tohoto roku, bude základní přehled z problematiky rodinného práva, tedy právní úpravy manželství, rozvodu, svěření dětí do péče i problematiky výživného.

Spolupráce Občanské porady s psychiatrickou nemocnicí v tomto projektu zahrnuje celkem sedm preventivních přednášek, které mají za cíl pomoc klientům v orientaci v problémech, které je velmi často potkávají, věnuje se například spotřebitelské gramotnosti, opatrovnictví a podobně. „I tak plní naše Občanská poradna své poslání,“ vysvětluje vedoucí tohoto střediska Charity Opava Lucie Vehovská.