V příjemném prostředí cukrárny strávili obyvatelé Domu ve Vlaštovičkách hezké odpoledne

24.04.2012 - Po několika měsících se obyvatelé Domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené rozhodli opět navštívit svou oblíbenou opavskou cukrárnu Oáza. „Obyvatelům Vlaštoviček to tady vyhovuje, jsou zde velké prostory a tudíž hojný počet míst a je tady také výborná dopravní dostupnost,“ prozradila zaměstnankyně domu paní Hana Haasová

Po několika měsících se obyvatelé Domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené rozhodli opět navštívit svou oblíbenou opavskou cukrárnu Oáza. „Obyvatelům Vlaštoviček to tady vyhovuje, jsou zde velké prostory a tudíž hojný počet míst a je tady také výborná dopravní dostupnost,“ prozradila zaměstnankyně domu paní Hana Haasová, která společně se svou kolegyní Lenkou Barteskovou a dvěmi praktikantkami z Vyšší odborné školy Caritas obyvatele domu do cukrárny ve čtvrtek 19. dubna doprovázela.

Klienti domu strávili v příjemném prostředí cukrárny takřka dvě hodiny a byli navýsost spokojeni. „Moc se mi zde líbilo, zákusky byly vynikající a je také jednou za čas příjemné na chvíli změnit prostředí a jen tak si chvíli nad dobrou kávičkou popovídat,“ řekl jeden z obyvatel domu nevidomý Petr Vrána.

 

Děkujeme partnerům