V klubu sv. Anežky prožili příjemné setkání

15.12.2005 - Před Vánocemi často vládne chaos a zmatek. Lidé jsou uspěchaní a kolikrát znechucení ze shánění dárků. Přitom doba adventní je tak krásná a plná očekávání. Proto se zaměstnanci Klubu sv. Anežky, denního stacionáře, rozhodli, že uspořádají posezení s uživateli tohoto zařízení a s jejich rodinnými pečovateli.
Před Vánocemi často vládne chaos a zmatek. Lidé jsou uspěchaní a kolikrát znechucení ze shánění dárků. Přitom doba adventní je tak krásná a plná očekávání. Proto se zaměstnanci Klubu sv. Anežky, denního stacionáře, rozhodli, že uspořádají posezení s uživateli tohoto zařízení a s jejich rodinnými pečovateli.

Uskutečnilo se tak ve čtvrtek 8.12.2005 odpoledne. Klub sv. Anežky praskal ve švech, protože se k velké radosti všech sešla většina uživatelů i jejich přátel a příbuzných. K hezkému programu přispělo vystoupení děti ze Základní školy Englišova. Po celé odpoledne se zařízením rozléhal zpěv za doprovodu varhan. Všem, kteří se podíleli na přípravě této akce i všem, kteří přispěli k dobré atmosféře tohoto odpoledne patří díky.

Jana Řehulková, vedoucí klubu

Děkujeme partnerům