V „Akci na tento měsíc“ nabízí charitní dílny slevu na výrobky nevidomých

05.06.2023 - Za dlouhá léta praxe už paní Alena zvládá hrnčířský kruh s naprostou jistotou. Přesně ví, kdy a jak se hlíny v pohybu dotknout, aby stěny keramického hrnku byly rovnoměrné a aby nebyly ani příliš hrubé, ale zase ani moc tenké. To, že paní Alena nevidí, jí v této tvůrčí práci vůbec nevadí. Také její krásné hrnky si můžete spolu s dalšími keramickými výrobky nevidomých pracovníků Chráněných dílen Charity Opava celý červen nakoupit s dvacetiprocentní slevou.

Dvacetiprocentní sleva na keramické výrobky je pokračováním takzvané „Akce na tento měsíc…“, během které Chráněné dílny Charity Opava nabízejí každý měsíc zákaznicky atraktivní slevy na různé druhy svého zboží. „V červnu to tedy budou výrobky nevidomých autorů, jimiž jsou převážně obyvatelé domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách,“ prozrazuje vedoucí marketingu charitních dílen Ludmila Slaninová. Najdete mezi nimi celou škálu originálů od zvonečků a hrníčků až po keramické mísy na květiny. Velmi oblíbené jsou mezi zákazníky také květináče na sukulenty, zahradní mísy či mohutné šamotové vázy. „Tyto výrobky a dekorace, které jsou vhodné do zahrady i do interiéru vznikají v chráněné dílně pod vedením asistentky,“ dodává Ludmila Slaninová.

Výrobky ve slevové akci i všechny další nabízí chráněné dílny ve svém internetovém obchodě www.obchod.chdcho.cz i v kamenných prodejnách. Ty najdete naproti kinu Mír na Kolářské ulici, v obchůdku v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři a v prodejně v Obchodním centru Breda & Weinstein v prvním poschodí naproti pošty. Kromě toho své zboží dílny nabízejí také v prodejním skladu, který najdete v zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37, tedy na konci Jaktaře směrem na Stěbořice.

Na paní Alenku v akci u keramického kruhu se můžete podívat zde:

 

Děkujeme partnerům