V srpnové Akci na tento měsíc zlevníme ozdobné polštáře

31.07.2023 - Také v srpnu pokračuje „Akce na tento měsíc…“, ve které Chráněné dílny Charity Opava přicházejí se slevou různého druhu zboží. Srpnová dvacetiprocentní sleva se bude týkat polštářů a povlaků na polštáře o rozměrech 40x40 a 50x50 cm.

Polštáře všemožných vzorů od kytiček přes námořníky, podzimní listy až po vánoční dekorace, jsou plněny dutým vláknem a jejich vnitřek je pratelný. Povlaky jsou lemovány paspulí, která ladí s barvou daného vzoru. Zapínání polštářů je řešeno skrytým zipem, díky čemuž je možno polštář použít oboustranně.

Výrobky ve slevové akci i všechny další nabízí Chráněné dílny Charity Opava, ve kterých nacházejí práci výhradně lidé s různými handicapy, ve svém internetovém obchodě www.obchod.chdcho.cz i v kamenných prodejnách. Ty najdete naproti kinu Mír na Kolářské ulici, v obchůdku v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři a v prodejně v Obchodním centru Breda & Weinstein v prvním poschodí naproti pošty. Kromě toho své zboží dílny nabízejí také v prodejním skladu v zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37, tedy na konci Jaktaře směrem na Stěbořice.

Děkujeme partnerům