Uzávěrka fotosoutěže MŮJ SVĚT se blíží!

09.01.2015 - Uzávěrka fotosoutěže zaměstnanců, dobrovolníků i uživatelů služeb Charit České republiky se blíží! Termín, do kterého je možno posílat soutěžní fotografie, vyprší v pátek 30 ledna o půlnoci.

Uzávěrka fotosoutěže zaměstnanců, dobrovolníků i uživatelů služeb Charit České republiky se blíží! Termín, do kterého je možno posílat soutěžní fotografie, vyprší v pátek 30 ledna 2015 o půlnoci.

V únoru se sejde odborná komise, která z došlých snímků vybere vítězné. Komise opět zasedne ve složení Jindřich Štreit a Jiří Siostrzonek z Institutu tvůrčí fotografie FPF Slezské univerzity v Opavě a Zdeněk Kovařík, manažer regionální spolupráce firmy ASEKOL, která je spolupořadatelem soutěže.

Účastníky soutěže, k níž najdete všechny potřebné informace na těchto webových stránkách, pozveme jako již tradičně na slavnostní vyhlášení v březnu roku 2015 do Opavy. Opět na ně čekají i zajímavé ceny. Ty nejlepší fotografie se pak stanou součástí výstavy, která bude celý rok 2015 putovat po mnoha městech České republiky a přibližovat netradičním způsobem službu a poslání Charity. Za tři roky se pak stanou součástí publikace, kterou bude redigovat prof. Jindřich Štreit a která bude mapovat desetiletí fotosoutěže MŮJ SVĚT.

Tak neváhejte, porota v čele s prof. Jindřichem Štreitem se už na adrese fotosoutez@charitaopava.cz těší na Vaše snímky!

Děkujeme partnerům