Uzávěrka fotosoutěže MŮJ SVĚT se blíží!

17.01.2018 - Fotografie do jubilejního 10. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT mohou zaměstnanci, dobrovolníci i klienti Charit z celé České republiky posílat na mail fotosoutez@charitaopava.cz už jen do konce ledna 2018!

Své fotografie do jubilejního 10. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT mohou zaměstnanci, dobrovolníci i klienti Charit z celé České republiky posílat na mail fotosoutez@charitaopava.cz už jen do konce ledna! 

Také letos vyhlásila porota v čele s garantem soutěže prof. Jindřichem Štreitem tři soutěžní kategorie pod názvy „Portrét – tváře lidí Charity“, „Život kolem nás – události Charity pohledem těch, kteří pro ni pracují“ a „Jak to vidím já – život Charity pohledem našich klientů“. Termín na posílání fotografií vyprší přesně o půlnoci ve středu z 31. ledna na 1. února, následně bude soutěž uzavřena, aby se hned 5. února již po desáté sešla odborná porota, tvořená Jindřichem Štreitem, pedagogem Institutu tvůrčí fotografie Jiřím Siostrzonkem a zástupcem partnerské firmy ASEKOL Zdeňkem Kováříkem, a vybrala ty nejlepší snímky.

Letošní ročník přináší další motivaci pro všechny soutěžící – v jednání je totiž vydání výpravné publikace, mapující deset let fotosoutěže MŮJ SVĚT, v níž se kromě fotografií Jindřicha Štreita objeví také všechny vítězné fotografie z celého desetiletého období soutěže. Účastníky soutěže také opět pozveme na slavnostní vyhlášení do Historické výstavní budovy Slezského zemského muzea v Opavě, které proběhne ve čtvrtek 22. února 2018. Na vítěze čekají diplomy a zajímavé ceny. Fotografie z výstavy budou posléze celý rok 2018 putovat po České republice. Podrobnější instrukce a informace najdete na přiložených letácích i na stránkách Charity Opava www.charitaopava.cz.

Děkujeme partnerům