Úspěšný Non-handicap

05.05.2008 - Letošní účast Chráněných dílen sv. Josefa na zdravotním veletrhu non-handicap v Praze předcházelo řešení mnoha neznámých. Nakonec se vše podařilo vyřešit a výsledek stál za to. Kolekce zboží byla největší v porovnání s jinými a z hlediska sortimentu nejpestřejší.
Letošní účast Chráněných dílen sv. Josefa na zdravotním veletrhu non-handicap v Praze předcházelo řešení mnoha neznámých. Nakonec se vše podařilo vyřešit a výsledek stál za to. Kolekce zboží byla největší v porovnání s jinými a z hlediska sortimentu nejpestřejší.

Veletrh Non-handicap je prestižní výstava a je místem setkání výrobců, dovozců a prodejců pomůcek pro zdravotně znevýhodněné. Také zde neziskové organizace nabízejí své výrobky.

„Škoda jen, že pořadatel přemístil neziskové organizace do Křižíkových pavilónů, které jsou přece jenom bokem od hlavní budovy, kde probíhal zdravotní veletrh,“ komentoval prodejní místo Pavel Šefránek, marketinkový pracovník a dodává: „Příští rok snad budou všechny neziskovky již v novém pavilonu, jehož výstavba se začíná připravovat.“

„Chtěli bychom poděkovat panu Aloisovi Žídkovi, který nám cestou tam sponzorsky zajistil dopravu,“ děkuje Pavel Šefránek a pokračuje: „Také řediteli Dětského domova v Dolních Počernicích za levné ubytování, manažerce výstavy za individuální kalkulaci za pronájem plochy. Poděkování také patří všem, kteří se na celé akci podíleli od zhotovení výrobků, po instalaci a demontáž stánku a jeho obsluhu po celou dobu výstavy.“

Děkujeme partnerům