Únor bude patřit Mravenečku

26.01.2006 - Charita Opava byla v listopadu 2005 schválena do projektu DMS. Od 1. ledna 2006 můžete podpořit naši organizaci zasláním dárcovské SMS ve znění: DMS (mezera) CHARITAOPAVA na číslo 87777. Jistě tento způsob podpory znáte mimo jiné také z televizních obrazovek, kdy vás zástupci různých organizací vyzývají, abyste jim na číslo 87777 zaslali textovou zprávu s daným heslem. Je to velmi přijatelná a pohodlná forma podpory. Výše příspěvku je přístupná téměř každému a z několika takových kapek můžeme společně naplnit celé vědro.
Charita Opava byla v listopadu 2005 schválena do projektu DMS. Od 1. ledna 2006 můžete podpořit naši organizaci zasláním dárcovské SMS ve znění: DMS (mezera) CHARITAOPAVA na číslo 87777.
Jistě tento způsob podpory znáte mimo jiné také z televizních obrazovek, kdy vás zástupci různých organizací vyzývají, abyste jim na číslo 87777 zaslali textovou zprávu s daným heslem. Je to velmi přijatelná a pohodlná forma podpory. Výše příspěvku je přístupná téměř každému a z několika takových kapek můžeme společně naplnit celé vědro.
Tato akce poběží během celého roku 2006.

Charita Opava provozuje celkem 14 středisek, kde pečuje o zdravotně postižené, o seniory, o lidi v krizi a také zaměstnává lidi znevýhodněné na trhu práce. Vždy na začátku každého měsíce bude vyhlášeno dle ročního plánu středisko, na které daný měsíční zisk půjde. Měsíc leden je určen pro střediska, která pečují o seniory a zdravotně postižené. Tato střediska jsou současně podporována v rámci TS. Je to také příležitost pro ty, kteří neměli možnost přispět na Tříkrálovou sbírku.

Únor bude patřit Mravenečku, dennímu stacionáři pro děti s kombinovanými vadami. Je to speciální zařízení pro těžce mentálně postižené děti, které rodiče nechtějí umístit do ústavu. Rodina však také potřebuje žít běžný život – chodit do práce, odpočinout si... Proto byl zřízen tento stacionář. Děti zde v rámci rehabilitace rozvíjí své pohybové i smyslové schopnosti.

Informace o účelu daného měsíce získáte na našem webu nebo prostřednictvím moravskoslezského Deníku.

Heslo DMS CHARITAOPAVA je nutno napsat velkými písmeny. Dále je potřeba napsat mezeru mezi DMS a CHAR.... a CHARITAOPAVA musí být napsána dohromady. Cena textové zprávy je 30 Kč. Z této částky bude převedeno na účet Charity Opava 27 Kč. Pokud nastane jakákoliv chyba ve tvaru SMS, nebude zpráva doručena a částka z vašeho účtu odečtena.

Rok 2006 bude pro Charitu Opava ve znamení prezentace tohoto hesla při mnoha akcích, neboť je to pro veřejnost nejsnadnější způsob, jak podpořit naši organizaci.

Podpořte Charitu Opava a podpoříte dobrou věc!


DĚKUJEME!


Podrobnosti o tomto projektu se můžete dočíst na www.darcovskasms.cz.

Děkujeme partnerům