Tříkrálovka se blíží a my hledáme koledníky do Opavy

12.12.2023 - První leden 2024 bude nejen prvním dnem nového roku, ale tradičně také začátkem Tříkrálové sbírky. Ta se v Opavě stejně jako v celé zemi uskuteční od 1. do 14. ledna 2024 a její výtěžek opět pomůže potřebným. Charita Opava se již nyní obrací na děti i dospělé s prosbou o pomoc při koledování v Opavě, kde je stále nedostatek koledníků.

„Koledování v Tříkrálové sbírce přináší kromě financí pro potřebné také povznášející pocit z toho, že každý z koledníků přispěl na dobrou věc, a radost ze společného setkávání a návštěvy těch, kteří už na koledníky čekají,“ říká koordinátorka opavské Tříkrálové sbírky Marie Hanušová. Pro koledníky Charita Opava opět připravuje jako poděkování za jejich ochotu soutěže o zajímavé ceny, setkání v kině Mír s promítáním filmu nebo bruslení a návštěvu akvaparku.

Zájemci o koledování z řad jednotlivců i celých skupin se mohou již nyní hlásit u koordinátorky Tříkrálové sbírky na Opavsku Marie Hanušové na e-mailové adrese tks@charitaopava.cz nebo na telefonu 604 175 518. „Pokladničky a další potřebné věci, včetně scénáře ke koledování, Vám předáme. Připojte se k nám, prosím, za Vaši pomoc budeme velmi rádi,“ vzkazuje závěrem Marie Hanušová.

Děkujeme partnerům