Tříkráloví koledníci, čekáme Vás v úterý 7. února v kině Mír!

06.02.2023 - To, že byla letošní Tříkrálová sbírka na Opavsku rekordní, by nikdy nebylo možné bez obětavého zapojení koledníků a dalších dobrovolníků. Ti všichni jsou zváni v úterý 7. února v 16 hodin do opavského kina Mír, kde na ně čeká vyhlášení výsledků soutěže o nejlepší tříkrálové foto, losování o zajímavé ceny a promítání filmu.

Kromě skvělé atmosféry, která vyhlašování výsledky Tříkrálové sbírky každoročně provází, se koledníci mohou těšit i na velkou porci adrenalinu, protože v losování mohou menší děti vyhrát stavebnice LEGO, větší koledníci pak mobilní telefony a zajímavou elektroniku. Výsledky oceněných tříkrálových fotografií, na jejichž autory čekají knižní poukázky do Karmelitánského knihkupectví v Opavě, vyhlásí komise v čele Terezou Pustkovou, redaktorkou REGIONU OPAVSKO, jenž je patronem této soutěže a vítězné snímky také otiskne.

Pro všechny zde bude připraveno promítání oceňovaného japonského animovaného filmu Mirai – dívka z budoucnosti.

Na koledníky později čekají i další odměny, O jarních prázdninách je pozveme na bruslení na opavský zimní stadion a v dubnu na koupání do aquaparku v Kravařích.

Děkujeme partnerům