Tříkrálová sbírka 2017 skončila. Děkujeme všem, výsledky budeme znát do týdne

15.01.2017 - Ještě v neděli 15. ledna poslední skupinky koledníků klepaly na dveře občanů Opavska. Tento den ale Tříkrálová sbírka 2017 skončila.

Ještě v neděli 15. ledna  poslední skupinky koledníků klepaly na dveře občanů Opavska. Tento den ale Tříkrálová sbírka 2017 skončila. 

Práce na jejím vyhodnocení ale budou probíhat ještě řadu dní. V Charitě Opava se postupně sejdou všechny pokladničky pokladničky z míst, kde se letos koledovalo. Výsledky Tříkrálové sbírky budeme znát zhruba do týdne a neprodleně je zveřejnéme. Už teď ale patří velký dík stovkám dobrovolníků i tisícovkám občanů, kteří Třem králům příspěli do kasiček. 

Pro obětavé koledníky, kteří v uplynulých 14 dnech koledovali často ve velmi silných mrazech,  je připraveno mnoho odměn. Slavnostní vyhodnocení tříkrálové sbírky, které bude spojeno s promítáním pohádky Láska na vlásku pro všechny koledníky a vedoucí skupinek, se uskuteční ve čtvrtek 26. ledna 2017 v 15.30 hodin v kině Mír na Kolářské ulici v Opavě. Zde také proběhne očekávané losování o chytré mobily Huawei P8 lite, poukázky na knihy či vstup do aquaparku. Pro koledníky je také připraveno na první den jarních prázdnin 27. února od 11 do 12.30 hodin bruslení na opavském zimním stadionu zdarma a březnová návštěva aquaparku v Kravařích. Stále také můžete posílat své fotografie do soutěže O nejlepší Tříkrálové selfie s týdeníkem REGION OPAVSKO.

 

 

Děkujeme partnerům