Tři králové na radnici

05.01.2006 - Tříkrálová sbírka je pro Charitu Opava a mnohé koledníky hlavním tématem tohoto týdne. Na koledu se vydal také ředitel charity Jan Hanuš se svými kolegy. Jejich první zastávka byla ve Slezské nemocnici na oddělení dětském, dětské chirurgii, LDN a na onkologii. Další zastavení bylo na střediscích charity. Kolem poledne se do kostýmu krále oblékl také opavský děkan P. Pavel Cieslar a společně se vydali za hlavními představiteli města Opavy.
Tříkrálová sbírka je pro Charitu Opava a mnohé koledníky hlavním tématem tohoto týdne. Na koledu se vydal také ředitel charity Jan Hanuš se svými kolegy. Jejich první zastávka byla ve Slezské nemocnici na oddělení dětském, dětské chirurgii, LDN a na onkologii. Další zastavení bylo na střediscích charity.
Kolem poledne se do kostýmu krále oblékl také opavský děkan P. Pavel Cieslar a společně se vydali za hlavními představiteli města Opavy. „Velice nás potěšilo milé přijetí. Dlouho jsme hledali cesty ke společné spolupráci. Myslím si, že jsme jich v uplynulém roce několik našli", uvedl Jan Hanuš.
Tři králové měli všechny dveře otevřeny. Ve všech kancelářích se setkali s vřelým uvítáním. Úředníci přijali požehnání, přání pokoje do nového roku a také přispěli do pokladničky na pomoc potřebným lidem. „Radost, kterou jsme se snažili přinášet druhým byla přijata, což zpětně obohatilo také nás“ sdělil nám s potěšením jeden z králů.

Děkujeme partnerům