Trenér Petr Czudek naděloval na vánočním večírku Radosti

15.12.2022 - Velké překvapení čekalo klienty sociálně terapeutické dílny Radost na jejich vánočním posezení ve čtvrtek 15. prosince dopoledne. S dárky za nimi do jejich sídla v Jaktaři nečekaně dorazili trenér Basketbalového klubu Opava Petr Czudek spolu s ředitelkou marketingu Alexandrou Šimonovou.

Nadšení klienti Radost je přivítali s velikým jásotem a hned poté začala basketbalová nadílka. Petr Czudek do Radosti přinesl dva velké nástěnné kalendáře BK na rok 2023 a každého klienta obdaroval Fidorkou s logem opavských basketbalistů a pomerančem. Kromě toho předal třem nejvěrnějším fanouškům z řad klientů Radosti baňky v barvách BK Opava a ti je za jeho asistence zavěsili na vánoční stromek ve svém středisku.

A co by to byl vánoční večírek bez pořádného tance! Sašu Šimonovou i Petra Czudka zvali do kola jeden klient za druhým a nečekané setkání nakonec završilo společné focení v originálním vánočním fotokoutku.

Přátelství mezi Basketbalovým klubem Opava a Radosti trvá již řadu let, klienti chodí s basketbalisty na společné tréninky a ve své pojízdné Kavárně pro Radost na zápasech prodávají kávu, opavští borci je zase navštěvují v jejich sídle v Jaktaři. Za skvělou spolupráci poděkovala Petrovi Czudkovi i Saši Šimonové vedoucí Radosti Lucie Švejdíková, která se s oběma hosty hned domluvila na dalších společných akcích pro příští rok.

Bylo to skvělé, děkujeme!