Tipněte, kolik provedli maséři Wellness za 20 let procedur a vyhrajte poukaz za tisícovku!

09.01.2019 - Dvacet let fungování oslaví tento měsíc Wellness centrum Charity Opava. Na pátek 18. ledna odpoledne zde připravili pro veřejnost den otevřených dveří, během něhož bude možno absolvovat masáž šíje a zad za poloviční cenu. Wellness centrum zároveň vyhlašuje tipovací soutěž, na jejíhož vítěze čeká poukaz na masáže za tisícovku!

Jen v prvním roce existence, tedy v roce 1999, provedli nevidomí a slabozrací maséři, kteří zde převážně pracují, 890 masáží. Počet procedur se však každým rokem zvyšoval, aby za dvacet let dosáhl poměrně zajímavého čísla. Kdo ho uhádne nebo se mu v odhadu přiblíží a pošle do 15. ledna svůj tip na mail wellness@charitaopava.cz, může vyhrát poukaz na procedury v hodnotě tisíc korun.

A nabídnout toho může Wellness centrum na ulici Přemyslovců 26 v Jaktaři a pobočce na Kylešovské ulici v Opavě opravdu hodně. Středisko se totiž během let rozšiřovalo a rozvíjelo, přibývala řada nových zdravotních či relaxačních procedur. Patří mezi ně například klasická zdravotní masáž, ale také regenerační, manuální i přístrojové lymfatické masáže, masáž lávovými kameny či medová masáž. V nabídce zde mají také perličkovou a hydromasážní koupel s přísadami, suchou uhličitou koupel, rašelinový a bylinný zábal nebo multifunkční parní, suchou či aromaterapeutickou saunu Vario.

Nápad zřídit chráněné masérské pracoviště pro lidi se zrakovým handicapem se datuje už do roku 1997, kdy se čerstvý nájemník Domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postiže¬né ve Vlaštovičkách Miloslav Šenkapoul rozhodl v Praze absolvovat rekvalifikaci na maséra. Vznik nového pracoviště schválila tehdejší ředitelka Charity Anna Ekslerová a po mnoha měsících příprav bylo 1. ledna 1999 formálně zřízeno Středisko masážních služeb, jak zněl původní název dnešního Wellness centra. Oficiálně byl ovšem provoz zahájen slavnostním přestřižením pásky symbolicky v den s kouzelným datem 11. 1. 1999 v 11 hodin.

Ve wellness si k připomenutí tohoto výročí připravili na pátek 18. ledna od 13 do 17 hodin odpoledne Den otevřených dveří, jehož součástí bude výstavka historických fotografií z života střediska a promítání dokumentárního filmu o prvním masérovi Miroslavu Šenkapoulovi. Součástí odpoledne bude také vyhlášení výsledků tipovací soutěže i předání ceny vítězi, všichni návštěvníci si také budou moci objednat masáž šíje a zad za cenu z roku 1999, tedy za pouhých 70 korun.

„Preferujeme vysokou profesionální kvalitu, individuální přístup ke všem klientům, domácí prostředí a to vše za velmi příznivé ceny,“ dodává vedoucí Wellness centra Pavel Veverka. Přesvědčit se o tom můžete u příležitosti dvacátého výročí střediska právě 18. ledna 2019.

Soubory ke stažení

letak_30_let.pdf Plakát ve formátu pdf. 614 kB

Děkujeme partnerům