Tip na dárek pod stromeček: zdraví z charitního Wellness centra

01.12.2015 - Zajímavé druhy přísadových bylinných koupelí a koupelí se solí z Mrtvého moře, medové, bylinné a čokoládové zábaly, masáž konopným olejem nebo speciální anticelulitidní skořicový zábal v kombinaci s přístrojovou lymfatickou masáží pro ženy – to jsou některé z novinek, které připravilo na příští rok pro své klienty Wellness centrum Charity Opava.

Zajímavé druhy přísadových bylinných koupelí a koupelí se solí z Mrtvého moře, medové, bylinné a čokoládové zábaly, masáž konopným olejem nebo speciální anticelulitidní skořicový zábal v kombinaci s přístrojovou lymfatickou masáží pro ženy – to jsou některé z novinek, které připravilo na příští rok pro své klienty Wellness centrum Charity Opava.

Wellness centrum si již za více než patnáct let existence získalo velké množství spokojených klientů, kteří se rádi vracejí, aby využili pestrou nabídku rehabilitačních i regeneračních služeb ať již na pracovišti na ulici Přemyslovců 26 v Jaktaři, nebo v domě sv. Anežky na Kylešovské ulici č. 4. „Na našem zdraví se podepisuje stres, práce u počítače či hodiny strávené za volantem, nedostatek pohybu,“ připomíná vedoucí charitního Wellness centra Pavel Veverka. „Zaměstnáváme výhradně zdravotní maséry, provádíme velké množství klasických masáží a ostatních terapeuticky účinných procedur. Tuto možnost využívá řada klientů po operacích, úrazech a podobně,“ dodává Pavel Veverka a doplňuje, že řada klientek si návštěvy ve Wellness centru oblíbila i proto, že zdejší maséři jsou většinou nevidomí, což jim umožňuje zbavit se studu.

Wellness centrum přichází i letos v čase Vánoc s nabídkou dárkových poukazů, které mohou být skvělým dárkem, který bude obdarované těšit celý rok „Darujte svým blízkým zdraví,“ dodává Pavel Veverka. „Sortiment máme vskutku široký, kromě různých druhů masáží u nás najdete také masážní vanu, saunu, přístrojovou lymfatickou masáž, suchou uhličitou koupel a rašelinové zábaly a další, všechny je najdete na našich stránkách www.charitaopava.cz. A to vše za příznivé ceny! Jsem přesvědčen, že si může vybrat opravdu každý.“

Děkujeme partnerům