Těšte se na úterý

20.05.2008 - Doprovodný program Akce cihla v úterní den bude pestrý. Rozhodně si nenechte ujít hudební vystoupení 27. května na Horním náměstí, kde se dobře pobavíte, poslechnete známé skladby a kde si můžete společně zazpívat.
Doprovodný program Akce cihla v úterní den bude pestrý. Rozhodně si nenechte ujít hudební vystoupení 27. května na Horním náměstí, kde se dobře pobavíte, poslechnete známé skladby a kde si můžete společně zazpívat.

Od 13,30 – 14,15 vystoupí Dětská kapela (ZŠ Slavkov),
od 14,15 – 14,45 Školní sbor (ZŠ Slavkov). Školní sbor a Školní kapela Školního klubu při ZŠ Slavkov působí již mnoho let pod vedením p. učitelky Heleny Malčekové. Děti se scházejí jednou týdně v hudebních kroužcích, kde zpívají, učí se hře na kytaru, flétnu a jiné hudební nástroje jako jsou keyboard, banjo, basa a další. Tyto hudební kroužky navštěvuje více než stovka dětí, což je více než polovina celé školy. V repertoáru mají různé žánry od populárních a lidových písní až po country a trampské. Letos si přizvali ke spolupráci členky tanečního klubu Monteráčci působící pod vedením p. Martiny Trojančíkové, působícího rovněž již několik let při Školním klubu ZŠ Slavkov.

V čase 14,45 – 16,15 můžete být účastni historické podívané, kde Dopravního podnik Opava vystaví opravenou historickou tramvaj. Zároveň vystoupí orchestr a taneční vystoupení. Výstavu historické tramvaje organizuje Magistrát města Opavy a Dopravní podnik města Opavy. Umístění tramvaje bude na Horním náměstí v prostoru mezi divadlem a silnicí.
Všichni kdo vstoupí do tramvaje obdrží „památeční“ jízdenku.

16,30 – 17,15 – Hradecký dechový orchestr
Kapelníkem je Karel Müller. Orchestr hraje více než 20 let. Zakladatelem byl hudební nadšenec František Horák.

V 17,30 – 18,30 nastoupí country kapela FRAM
Kapela Fram působí ve Slavkově od roku 2000. Kapela vznikla již v roce 1997. K největším úspěchům patří vítězství na soutěžní regionální přehlídce Country širák v r. 2007.

Děkujeme partnerům