Tesco pomáhá dětem ze stacionáře Mraveneček

11.10.2004 - Charita Opava se stala neziskovým partnerem nového opavského hypermarketu Tesco, díky anketě, kterou vyhlásila společnost Tesco. Společnost během září připravila anketu pro opavskou veřejnost, s cílem vybrat neziskového partnera pro dlouhodobou spolupráci. Ankety se celkem zúčastnilo 927 respondentů a Stacionář pro děti s kombinovanými vadami Mraveneček Charity Opava získal největší podporu - 453 hlasů...
Charita Opava se stala neziskovým partnerem nového opavského hypermarketu Tesco, díky anketě, kterou vyhlásila společnost Tesco. Společnost během září připravila anketu pro opavskou veřejnost, s cílem vybrat neziskového partnera pro dlouhodobou spolupráci. Ankety se celkem zúčastnilo 927 respondentů a Stacionář pro děti s kombinovanými vadami Mraveneček Charity Opava získal největší podporu - 453 hlasů. Dárkový šek převzal ředitel Charity Opava Jan Hanuš z rukou Iva Jandíka, ředitele nového hypermarketu Tesco, na slavnostní recepci, kterou Tesco uspořádalo začátkem října v prostorách Slezského divadla. Tato spolupráce s sebou přináší vedle finanční podpory také další výhody. Jednou z nich je právě skutečnost, že se stacionář Charity Opava stal jedním z partnerů celostátní předvánoční charitativní sbírky s názvem "Pomáhejte s námi, pomáháme dětem", kterou společnost ve svých obchodech každoročně pořádá ve spolupráci s neziskovými organizacemi.

Výhra v anketě je pro naši organizaci příležitostí k upřímnému vyjádření našich díků. Děkujeme vedení společnosti Tesco Stores ČR a. s. za ochotu podporovat organizace neziskového sektoru v celé České republice. Díky lidem, kteří dali svůj hlas handicapovaným dětem, je před námi zahájení dlouhodobé spolupráce, která pomůže při financování stacionáře. Rádi bychom za finanční dar 50.000 Kč a nabídnutou dlouhodobou spolupráci upřímně poděkovali především jménem našich dětí, o které v Mravenečku s láskou pečujeme.

Spolupráce se společností Tesco s sebou přináší také hmotnou podporu našich zařízení. Například Domov Agapé (terapeutická komunita pro děti a mládež ve věku 11-17 let, které mají zkušenosti s drogami a návykovými látkami) získal občerstvení, které zajišťovala cateringová firma u příležitosti slavnostního otevření nového hypermarketu Tesco v Opavě.

Děkujeme partnerům