Sportovci pomůžou dětem ze stacionáře Mraveneček

06.05.2005 - SPORTOVCI POMOHOU POSTIŽENÝM DĚTEM ZE STACIONÁŘE MRAVENEČEK Komise rozhodčích Okresního fotbalového svazu (OFS) v Opavě připravila pro příznivce fotbalu 4. ročník přátelského utkání na pomoc postiženým dětem ze stacionáře Mraveneček. Utkají se rozhodčí Okresního fotbalového svazu Opava s výběrem hráčů Baníku a Opavy. Utkání se uskuteční na fotbalovém hřišti v Kravařích v pátek 17. června od 17. 00 hodin. Program akce začíná již v 15.30 utkáním týmů dvou hlavních sponzorů. Pro děti budou na stadionu připraveny atrakce - jízda na poníku, skákací hrad, kolotoč, bicí nástroje - vše zdarma.
Komise rozhodčích Okresního fotbalového svazu (OFS) v Opavě připravila pro příznivce fotbalu 4. ročník přátelského utkání na pomoc postiženým dětem ze stacionáře Mraveneček. Utkají se rozhodčí Okresního fotbalového svazu Opava s výběrem hráčů Baníku a Opavy. Utkání se uskuteční na fotbalovém hřišti v Kravařích v pátek 17. června od 17. 00 hodin. Program akce začíná již v 15.30 utkáním týmů dvou hlavních sponzorů. Pro děti budou na stadionu připraveny atrakce - jízda na poníku, skákací hrad, kolotoč, bicí nástroje - vše zdarma.

Výtěžek 4. ročníku akce získají tradičně handicapované děti z Mravenečka - Denního stacionáře pro děti s kombinovanými vadami Charity Opava. "Máme velkou radost z uspořádané akce, neboť její výtěžek velice pomůže našim dětem. Do stacionáře a odpoledne zase k rodičům přivážíme děti speciálním devítimístným automobilem. Většina našich dětí velmi ráda jezdí automobilem, a protože jim rozsah postižení neumožňuje cestovat s rodiči městskou hromadnou dopravou, je to jediná možnost, jak navštívit zajímavá místa. V loňském ročníku akce jsme obdrželi 49. 860 Kč, které jsme použili na leasingové splátky uvedeného automobilu. Letos výtěžek opět použijeme na doplatek leasingu a díky trvalé podpoře sportovců se nám již v září podaří uhradit poslední leasingovou splátku", řekla Jana Montágová z Charity Opava.

Děkujeme partnerům