Společnost Unicont v rámci svých oslav podpořila dům pro zrakově postižené

02.05.2006 - Firma Unicont Opava v rámci oslav 15 let své existence podpořila provoz Domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách. Oslava se uskutečnila ve čtvrtek 27. dubna v budově Slezského divadla v Opavě.
Firma Unicont Opava v rámci oslav 15 let své existence podpořila provoz Domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách. Oslava se uskutečnila ve čtvrtek
27. dubna v budově Slezského divadla v Opavě.

Své projevy a zdravice zde přednesli nejprve ředitel společnosti Ing. Vladimír Peringer a prof. Miloš Horanský. Zástupce Charity Opava Jan Hanuš pak z rukou inženýra Peringera obdržel symbolický šek na 15.000,- Kč. Zástupce Unicontu poté mohl na oplátku obdivovat dárek, který mu předal Jan Hanuš a jež byl z části vyroben v chráněných dílnách opavské charity.

Pak si již zaplněné Slezské divadlo (kde se sešli partneři, přátelé a zaměstnanci společnosti) mohlo plně vychutnat hlavní bod programu: hru Hrdý Budžes v nastudování divadla Příbram s Bárou Hrzánovu v hlavní roli. Po představení se i další přítomní návštěvníci rozhodli, díky instalované kasičce, drobným obnosem pomoci Domu sv. Cyrila a Metoděje.

Firma Unicont Opava patří k dlouhodobým partnerům opavské charity. Konkrétně Dům pro zrakově postižené podporuje trvale již šest let.

Děkujeme partnerům