Soutěž o nejkrásnější Tříkrálovou korunku

21.12.2009 - Ani nadcházející Třikrálová sbírka nebude ochuzena o soutěž pro koledníky. Akciová společnost Model Obaly pro Charitu Opava vyrobila pět set bílých papírových korunek a na koledníčcích bude, aby si tuto korunku náležitě vyzdobili.

Korunky budou vydávány před zahájením Tříkrálového průvodu v úterý 5. ledna v 15 hodin v kostele sv. Vojtěcha v Opavě na Dolním náměstí. Pak už je potřeba jen zapojit fantazii, výtvarným technikám se meze nekladou. Takto nazdobená dílka odevzdejte do 15. ledna v Denním stacionáři pro seniory na Masarykově ulici 39 v Opavě, a to vždy v době od 7 do 15 hodin nebo přímo v Charitě Opava v Jaktaři na ulici Přemyslovců 26. Zde můžete korunky odevzdávat v době od 6 do 16 hodin. Nezapomeňte na vnitřní stranu napsat své jméno, adresu, telefon a věk.

Vyhodnocení proběhne 28. ledna v opavském kině Mír a na oceněné už čekají krásné ceny. Nebudou chybět hračky ani vstupenky do Aquaparku v Kravařích. Partnerem soutěže o nejkrásnější Tříkrálovou korunu je a.s. Model Opava.
Iva Hahnová