„Smekám před Vámi,“ vzkazuje senátor Pavera, který Charitě Opava daroval dva tisíce respirátorů

14.04.2021 - Dar dva tisíce respirátorů typu FFP2 české firmy Good Mask přivezl ve středu 14. dubna do Charity Opava senátor Herbert Pavera. Osobně je předal řediteli Janu Hanušovi, který ho pak provedl po nově zrekonstruovaných Chráněných dílnách Charity Opava v prostorách bývalé strojní traktorové stanice v Jaktaři na ulici Přemyslovců 37.

V doprovodu Jana Hanuše senátor Pavera navštívil haly, ve kterých se likviduje elektroodpad a skartují dokumenty, pracoviště kompletace i keramické a šicí dílny. „Navštěvuji Charitu Opava pravidelně alespoň jednou v roce, a jsem velmi příjemně překvapen, kam se Vám opět podařilo posunout,“ prohlásil na závěr senátor Pavera poté, co si prohlédl také rozsáhlou rekonstrukci a přestavbu, kterou prochází sociálně terapeutická dílna Radost v prostoru ředitelství Charity Opava na ulici Přemyslovců 26. „Opravdu před Vámi smekám,“ dodal.

„Za dar děkujeme - a Váš vzkaz rád předám všem svým spolupracovníkům, kteří se na těchto velkých a náročných změnách podílejí,“ rozloučil se s Herbertem Paverou Jan Hanuš.

Děkujeme partnerům