Sluníčkové odpoledne v charitě

22.06.2007 - Přátele, dobrovolníky a všechny příznivce Charity Opava srdečně zveme na Sluníčkové odpoledne v pátek 29. června od 14 hodin. Během Sluníčkového odpoledne, které pořádáme již devátým rokem, bude možnost si prohlédnout Chráněné dílny sv. Josefa a rehabilitační dílny v Opavě-Jaktaři, kde uvidíte výrobky nejen z keramiky.
Přátele, dobrovolníky a všechny příznivce Charity Opava srdečně zveme na Sluníčkové odpoledne v pátek 29. června od 14 hodin. Během Sluníčkového odpoledne, které pořádáme již devátým rokem, bude možnost si prohlédnout Chráněné dílny sv. Josefa a rehabilitační dílny v Opavě-Jaktaři, kde uvidíte výrobky nejen z keramiky.

Sluníčkový program začne ve 14 hodin bohoslužbou v kostele sv. Petra a Pavla v Jaktaři. Poté od 15 hodin začne zábavný program v jaktařském areálu charity. Zde bude den otevřených dveří s možností prohlídky již zmíněných prostor. K poslechu zahraje oblíbená dechovka Kobeřanka a od 17 hodin hudební produkci převezme country kapela Fram.

Zábavný program pro děti má pro letošní rok téma: Světem zvířat. Je připraveno mnoho her a soutěží, kterých se děti mohou zúčastnit. Bude možnost využít historický kolotoč, který bude také připraven k radosti dětí.

Každé dítě, které přijde, se bude moci nechat vyfotit. Tuto fotografii následně dostane jako památku na Sluníčkové odpoledne.

V loňském roce měl velký úspěch „Bleší trh“, který probíhal během akce. Letos chceme v Bleším trhu pokračovat. Finanční výtěžek i letos předáme klientům Mravenečku.

Pro všechny bude v areálu připraveno občerstvení. Přijďte se pobavit.

Marek Chovanec

Děkujeme partnerům