Sluníčkové odpoledne v Charitě Opava

23.06.2010 - Už jedenácté v pořadí bude letošní Sluníčkové odpoledne. Srdečně zveme i širokou opavskou veřejnost s dětmi. Akce se koná ve středu 30. 6. ve 14 hodin v areálu Charity v Jaktaři...
 
Zaměstance současné i bývalé, dobrovolníky, příznivce a celou širokou opavskou veřejnost, především děti zve Charita Opava na Sluníčkové odpoledne, které se uskuteční ve středu 30. června ve 14 hodin v areálu Charity v Opavě - Jaktaři.
 
Sluníčkové odpoledne slavnostně zahájí ředitel Charity Jan Hanuš. Tato akce plná zábavy se koná už po jedenácté a hlavně děti se mají nač těšit. Kromě her a soutěží, za které budou odměněny, je čeká skákací hrad, a budou se moci projet na oslíkovi.
 
V programu vystoupí klienti sociálně terapeutické dílny Radost s tanečním vystoupením a na Bleším trhu si návštěvníci budou moci koupit výrobky Chráněných dílen sv. Josefa a zároveň si tyto dílny prohlédnout. Pro malé i velké bude kolo štěstí.
 
Lidé budou mít také možnost zapojit se do pomoci malomocným, a to zakoupením klubíček příze Sněhurka, z níž dobrovolnice Charity a opavské seniorky pletou obvazy pro postižené leprou z Afriky a Asie.
 
Mobilní hospic Pokojný přístav pak během Sluníčkového odpoledne převezme automobil od Nadace ČEZ. Předávat jej bude opavský primátor a člen dozorčí rady této nadace Zbyněk Stanjura.
 
Pro všechny návštěvníky je připraveno bohaté občerstvení. Pochutnáte si na grilovaném mase, špízech, párcích, sladkostech, čepovaném pivu i nealkoholických nápojích. Děti dostanou nanuk zdarma.
 
Přijďte se pobavit s námi, už se na Vás těšíme!

Děkujeme partnerům