Sluníčkové odpoledne v Charitě Opava

17.06.2013 - Charita Opava pořádá už patnácté Sluníčkové odpoledne. Přijďte se v pátek 21. června pobavit s námi, připravili jsme zajímavý program...
V pátek 21. června 2013 se ve 14 hodin uskuteční již 15. Sluníčkové odpoledne, které pořádá Charita Opava ve svém areálu na ulici Přemyslovců 26 v Jaktaři. Srdečně zveme všechny zaměstnance, dobrovolníky, přátele Charity Opava, hlavně pak děti a koledníky Tříkrálové sbírky.
 
Na programu jsou zábavné soutěže a hry pro děti, jízda na poníkovi, k tanci a poslechu zahrají manželé Hudečkovi. Pro pobavení zde bude taneční podložka, skákací hrad a kino OKO. Shlédnout můžete také vystoupení dětí z MŠ Sluníčko Jaktař a vystoupení mažoretek ROSES Opava.
 
Zlatým hřebem bude velmi zajímavý program, který si připravili nevidomí a zaměstnanci Domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách. Malí i velcí si budou moci projít poslepu, jen za pomoci hole, určenou trasu. Budou moci vyzkoušet pomůcky pro nevidomé a dokonce i luštit Braillovo písmo. Po celou dobu bude probíhat prodej chráněných dílen Charity Opava.
 
Občerstvení zajištěno. Můžete se těšit na domácí moučníky, opékané uzeniny, Hot Dogy a různé nápoje.
 
Přijďte se s námi pobavit! Těšíme se na vás!
 

Děkujeme partnerům