Slavnostní kolona ukončila taneční v Radosti

16.04.2010 - Klienti sociálně terapeutické dílny Radost se dlouho připravovali na událost, která pro ně hodně znamenala...

Vrcholnou společenskou událostí tohoto jara bylo pro klienty sociálně terapeutické dílny Radost a jejich blízké zcela jistě ukončení tanečních slavnostní kolonou.

Asi dvacítka klientů se připravovala pod vedením špičkového tanečního mistra Mirka Spáčila rok a půl, a za tu dobu zvládla mazurku, merenge, anglický waltz, mambo i country tance. Slavnostní den se udál ve středu 13. dubna za přítomností rodičů a dalších příbuzných, kteří napjatě a s dojetím sledovali své potomky.

„Byli skvěli,“ pochválil klienty taneční mistr Mirek Spáčil a jako odměnu jim přivezl krabici zákusků. Svěřil se, že se mu bude stýskat. Ale ne nadlouho, protože už na podzim budou taneční pokračovat. Více se dočtete v květnovém Domovníku.

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Děkujeme partnerům