Skvělé vánoční dárky na poslední chvíli a ještě se slevou! Navštivte charitní obchůdky

15.12.2021 - Hledáte na poslední chvíli originální dárky pod stromeček? Tak neváhejte! Tak jako každý rok, také letos nabízí Charita Opava ve svých prodejnách množství vánočních dárků pro děti a dospělé i vánočních ozdob či dekorací. Vánoční a další dárkové zboží z Chráněných dílen Charity Opava najdete hned na čtyřech místech, kde na Vás navíc v týdnu od 6. do 11. prosince čeká sleva 30 procent.

&Ke třem tradičním kamenným prodejnám v Obchodním centru Breda & Weinstein (otevřeno od pondělí do pátku od 9 do 21 hodin a v sobotu od 9 do 14.30 hodin), v supermarketu Terno v Jaktaři (otevřeno od pondělí do pátku od 8 do 18 hodin) a Krámku PRO TEBE na Kolářské ulici (otevřeno od pondělí do pátku od 8 do 17 hodin) přibyl také dílenský prodejní sklad v montovaných kontejnerech na ulici Přemyslovců 37 v Jaktaři. V prodejním skladu dílen je pravidelně otevřeno od pondělí do pátku od 8 do 15.30 hodin.

„Všechna naše prodejní místa jsou plná vánočního zboží a krásných dárků,“ vzkazuje vedoucí marketingu dílen Ludmila Slaninová. „Najdete zde originální keramické dekorace, keramické anděly, hrnky, šité dekorace, tašky, polštářky, šité panenky a hračky pro děti a mnoho jiného,“ vyjmenovává jen některé z originálních výrobků, které mohou být výborným dárkem pod stromeček za přijatelné ceny.

Vánoční výrobky z Charity Opava jsou nejen krásné, ale jejich koupí také podpoříte naše klienty. Srdečně zveme!

Děkujeme partnerům