Simona Stašová navštívila Charitu Opava

22.09.2010 - Každý den nepotkáte čtyři sta kilometrů od Prahy hvězdu, kterou znáte z tolika filmů. Proto bylo úterý 21. září pro klienty a zaměstnance Charity Opava zcela výjimečným dnem.
Charismatická herečka, hvězda divadelních prken a českého filmu Simona Stašová navštívila v úterý 21. září opavskou Charitu. Přijela v doprovodu své kamarádky Evy Pastuškové, prezidentky občanského sdružení Kiwanis klub Ostrava, které pomáhá nemocným a postiženým dětem v nemocnicích a dětských domovech.
 
Simonu Stašovou osobně přivítal ředitel Jan Hanuš. V Charitě se setkala s klientkami Denního stacionáře pro seniory, s klienty sociálně terapeutické dílny Radost, prohlédla si Chráněné dílny sv. Josefa, hovořila se zaměstnanci o jejich práci i o životě. Dočkala se zde i nečekaného překvapení, přímo na charitním dvoře jí zazpívaly děti z pěveckého sboru Domino.
 
Nezapomenutelná maminka z filmových Pelíšků udělala svou přítomností v Charitě Opava radost spoustě lidem. Nehleděla na čas – ten věnovala svým obdivovatelům, trpělivě dávala autogramy a neodmítla nikoho, kdo toužil po společné fotografii. Více si můžete přečíst v dalším vydání Domovníku.
 

Děkujeme partnerům