Sauna Wellness centra je opět v provozu

19.01.2016 - Sauna Wellness centra Charity Opava je po třech měsících opět v provozu.
Dobrá zpráva pro všechny milovníky saunování. Po třech měsících technické odstávky je opět v provozu sauna Wellness centra Charity Opava v Jaktaři. Lidem už v tomto zimním období citelně chyběla. „Lidé už nám volali, kdy budou moci zase přijít, takže jsme opravdu rádi, že je všechno v pořádku a od úterý 19. ledna je sauna dostupná,“ pochvaluje si vedoucí Pavel Veverka.
Po deseti letech byla vyměněna celá řídící jednotka včetně teplotních čidel. To, že odstávka trvala tak dlouho, bylo způsobeno faktem, že se nové díly musely objednávat až v Německu. Charitní sauna je multifunkční a umí fungovat jako finská, tedy suchá, nebo jako parní. „Těm, kteří nemají rádi velké vedro, bych doporučil spíše tu parní, která jede na šedesát stupňů, suchá je mnohem teplejší,“ dodává Pavel Veverka.
Kapacita sauny, která sídlí na ulici Přemyslovců 26, stačí pro čtyři osoby. Proto je nutné se předem objednat na číslech 553 611 322 nebo 605 444 322. Jak však Pavel Veverka upozorňuje, pozdně odpolední termíny jsou dlouhodobě obsazeny stálými zákazníky, objednat se lze na dopoledne a po obědě.

Děkujeme partnerům