Radost se v kukuřičném bludišti neztratila

15.07.2020 - Dobrodružné hledání cesty a plnění úkolů v kukuřičném bludišti v Opavě mají za sebou klienti sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost. Do svého labyrintu KUKUŘIČÁCI v poli mezi Jaktaří a Zlatníky je pozvali provozovatelé této stále populárnější letní atrakce v úterý 14. července. A čekalo je zde nejedno překvapení.

Patnáct klientů s doprovodem se rozdělilo na tři skupinky, aby v bludišti vzrostlé kukuřice, které je větší než fotbalové hřiště, hledalo tabulky s písmeny do skládačky. Jednotlivá písmena pak doplňovali do hrací kartičky. Úkolem bylo nejen najít všechna písmena a sestavit z nich tajenku, ale také nezabloudit a najít cestu zpět. Uspěli všichni, a tak si každý mohl odnést jako odměnu malý dárek v podobě odznaku s figurkou maskota bludiště kukuřičáka.

Bonusovou odměnou pro klienty Radosti bylo také setkání se studentkou Barčou, která je zde na brigádě. Znají se s ní totiž z loňska, kdy spolu obsluhovali ve speciální Kavárně pro Radost o Obchodním centru Silesia. Opětovné setkání se tak neobešlo bez řady společných fotografií.

Unikátní bludiště v kukuřici pro malé i velké s interaktivní hrou na čas a hádankami s odměnou je otevřeno na Pískové ulici mezi Jaktaří a Zlatníky denně až do 30. září. Zájemci si mohou vybrat z celé řady zábavných programů. Přesnější informace o opavském bludišti včetně otevírací doby najdete na https://kukuricaci.cz/

Děkujeme partnerům